Aijuun luennot

Luennot voidaan koostaa sopivista aiheista, esim:

  • Tekstiilien ympäristövaikutukset ja kiertotalous
  • Poistotekstiilien käsittely, mm. kierrätys
  • Viherpesu
  • Yrittäjyys

Kielinä suomi ja englanti

Luennot voidaan suunnata sekä kuluttajille että organisaatioille.

Aijuu kävi luennoimassa Ommel 2019 -festivaaleilla 7.6.2019. Luentojen aiheina olivat ”Pikamuodista kestävään kuluttamiseen” sekä ”Rohkea, rohkeampi, käsityöyrittäjä”. Luennot olivat jonkin aikaa Ommel ry:n fb-sivuilla katsottavana, ja sinne tuli mm. seuraava palaute:

”Tosi informatiivinen luento. Kiitos! Katsoin videon kotona kaikessa rauhassa :). Niin paljon hyvää, ajankohtaista infoa, eli voisiko videon mitenkään saada ladattua Ommel-sivuille tai Youtube kanavalle pysyvään käyttöön?” (Valitettavasti tämä ei onnistunut.) ”Harmi. Olit Kati Levola varmasti tehnyt paljon taustatyötä ja kerännyt loistavia faktatietoja luentoa varten. Moni varmasti kuuntelisi mielellään. :)”

Frush kiertotalouden kasvuyritys- ja start up-tapahtumassa Forssan Kehräämöllä 19.9. 2019 Aijuu piti luennon aiheesta ”Viherpesua vai kiertotaloutta – tekstiilit tarkasteluun”. Aihe herätti keskustelua – aikaa sille vain oli harmillisen vähän. Kuulijoita paikalla oli useita kymmeniä, ehkä lähemmäs sata.

Tekstiiliejä markkinoidaan mielellään ekologisuudella. Helposti se lipsahtaa viherpesun puolelle - todellinen ekologisuus kun ei ole mielikuva. Ekologisuus pitää pystyä perustelemaan muulla kuin mielipiteellä.
Tekstiiliejä markkinoidaan mielellään ekologisuudella. Helposti se lipsahtaa viherpesun puolelle – todellinen ekologisuus kun ei ole mielikuva. Ekologisuus pitää pystyä perustelemaan muulla kuin mielipiteellä. Kuva Kati Levola