Tekstiilikierratys.fi -sivusto

Tekstiilikierratys.fi -sivusto oli kokeilu käytettyjen ja ylimääräisten tekstiilimateriaalien, käsityötarvikkeiden ja -työvälineiden saamiseksi hyötykäyttöön. Sivustolla pystyivät tekemään myynti- ja ostoilmoituksia sekä kuluttajat että yrittäjät, ja siihen oli integroitu turvallinen maksutapa. Sivuston käyttäminen ja katseleminen oli ilmaista; vain toteutuneista kaupoista meni pieni provisio. Sivustoa käytiin mm. esittelemässä käsityömessuilla.

Sivusto sai valtavasti positiivista palautetta ja tuhansia kävijöitä. Sitä pidettiin mahtavana ideana; pursuavathan monen kaapit ja varastot monenlaista tekstiilikäsityössä hyödynnettävää. Tekstiilien vaikutukset ympäristöön alkoivat myös nousta ihmisten tietoisuuteen, ja tällaista kiertotalousajattelua pidettiin välttämättömänä.

Jostain syystä sivustolle ei kuitenkaan tullut paljoa ilmoituksia. Sivusto ei siis toiminut niin, että se olisi houkutellut ajatuksen lisäksi käytännön toimintaan. Syynä voivat olla esimerkiksi ajankohdan huonous, sivuston ominaisuudet, tai mahdollisten myyjien tekniset taidot, saamattomuus tai kiire. Tekstiilikierratys.fi -sivusto suljettiin. Aijuu osallistui myös Telaketju 2 -verkoston toimintaan tekstiilien kiertotalouden edistämiseksi.